Maandagochtend babbels | week 28

Goodmorning folks! Fijn weekend gehad? Zelf heb ik het afgelopen weekend veel gewerkt en daarom ben ik zeker toe aan een weekje rust. Ik heb deze week iets heel leuks op de planning! Ik ga namelijk een paar dagen naar jawel: DUBLIN! Maar voordat we het daar over gaan hebben, praat ik jullie zoals gewoonlijk eerst eventjes bij!

Maandag besloot ik de fitgirl in mezelf naar boven te halen en begaf ik me naar de sportschool. Dit gebeurt zo een keer in de twee maanden wanneer ik weer een mail krijg van basicfit met: “we hebben je al lang niet meer gezien op de club”. Ik besloot voor een legday te gaan. Dat ik hier een aantal dagen later enorme spijt van had, vertel ik jullie zo. ‘s avonds verveelde ik me enorm en wist ik niet goed wat ik met mezelf aan moest. Ik besloot daarom de keuken van mijn studentenhuis schoon te maken en bananenbrood te bakken. Daarna ging ik lekker op tijd naar bed.

Ik fietste zo’n beetje heel Tilburg door op dinsdag. Ik was namelijk op zoek naar een nieuwe Leuchtturm notitieboek en aangezien ik geen zin had om er een te bestellen, besloot ik om te kijken of ik er ergens een in de stad kon vinden. Uiteindelijk belandde ik bij Pipoos waar ik geholpen werd door een super enthousiaste medewerkster. Ze liet me zoveel spullen zien die ik kon gebruiken voor een journal. Echt waar, ik vind het zó tof wanneer mensen zoveel passie hebben voor hun werk. ‘s middags begon ik dus lekker in mijn journal te werken en ‘s avonds deed ik een drankje met de studiegenoten met wie ik vorig jaar in India zat. Iets wat aangeschoten kwam ik uiteindelijk thuis.Oeps.

De hond is natuurlijk ook onderdeel van mijn hometown <3

Omdat ik dinsdag erg laat sliep, was ik woensdag niet vooruit te branden. Ik voelde me moe en besloot daarom om lekker serie te kijken. ‘s avonds pakte ik de trein naar mijn hometown om gezellig een avondje naar mijn moeder te gaan. Samen keken we naar Beauty and the Beast. Wat een heerlijke film is dat toch.

Donderdag ging ik naar een van mijn beste vriendinnen. We kwamen op het idee om snel eens een stedentripje te plannen en wat bleek: diezelfde middag boekten we een reisje naar Dublin. +1 voor impulsiviteit. Had ik jullie al verteld dat ik er zooooooo veel zin in heb? Nee? I’M SO EXCITED! ‘s avonds ging ik naar familie en aten we gezellig buiten. Prima dagje al zeg ik het zelf.

Vrijdag was wederom een chill dagje. Ik deed de was en koos de kleren uit die ik mee wil nemen op vakantie. Verder heb ik vrij weinig uitgevoerd en besloot ik om op tijd te gaan slapen. Helaas kreeg ik de slaap niet te pakken waardoor ik bijna de hele nacht wakker heb gelegen. En dat terwijl mijn wekker om 8 uur zou gaan.

Ik kan niet beschrijven hoe moe ik zaterdag was. Ik had ongeveer één uur geslapen, dus ik zat enorm op tegen de lange werkdag die me te wachten stond. In de ochtend had ik het dan ook echt een beetje zwaar en was ik voortdurend aan het gapen. Vier koppen koffie later zorgde ervoor dat ik iets meer energie had om de dag door te komen. Toen ik thuis kwam besloot ik om snel even mijn kamer schoon te maken en vervolgens lekker op tijd onder de dekens te kruipen.

Zondag was het wederom weer een werkdag voor mij. Het was zó rustig dan ik me voor het eerst echt heb zitten vervelen op het werk. De tijd kroop voorbij. Om 5 uur was ik dan ook blij dat ik naar huis kon. Thuis pakte ik mijn koffertje in en vervolgens ging ik naar mijn moeder. Pas toen ik zeker wist dat ik echt alles in mijn koffer had zitten en mijn paspoort in mijn tas had gestopt (ik was ‘m in eerste instantie vergeten waardoor ik een extra ritje naar Tilburg kon maken), besloot ik om lekker te gaan slapen.

Mijn planning voor komende week weet je inmiddels, maar ik ben heel benieuwd naar jouw plannen!

2 thoughts on “Maandagochtend babbels | week 28

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *