Maandagochtend babbels | week 33

Goeiemorgen! Is jullie vakantie ook alweer voorbij? Of kunnen jullie nog genieten van wat vrije dagen? Mijn vakantie zit er helaas weer op en hij is werkelijk voorbij gevlogen. Vandaag start ik dan ook met mijn stage en begin ik weer met lesgeven. Afgelopen week stond dan ook vooral in het teken van stress. Oei.

Hoewel ik ongelooflijk veel zin heb om weer te beginnen met les geven, brengt dat bij mij altijd veel stress en zenuwen met zich mee. Afgelopen week was ik dan ook continu nerveus. Dit jaar is namelijk ook het jaar dat ik van plan ben om af te studeren en dat vind ik best spannend. Ik durf dan ook te wedden dat dit jaar best wel eens pittig gaat worden. Maar goed, we gaan het natuurlijk positief tegemoet.

Temptation bingewatch marathon #noshame

Doordat ik zo gespannen was, heb ik het dan ook erg rustig aan gedaan deze week en weinig uitgevoerd. Zo heb ik voornamelijk veel tijd doorgebracht met Netflix (hallo, the vampire diaries), Videoland (Temptation Island VIPS – guilty pleasure) en veel gelezen. Op het moment herlees ik Harry Potter en de vuurbeker en ik geniet van elke bladzijde.

Deze week kwam ik ook samen met twee leesbeesten (Demi en Sietske) van de leesclub om een avondje sushi te gaan eten. Het was een ontzettend leuke avond waarbij we lekker hebben gegeten en veel hebben gekletst over boeken. Hierdoor kan ik al niet wachten op de volgende leesclub die in september eindelijk weer van start gaat.

In het weekend keek ik meerdere keren de nieuwe film: To All The Boys I’ve Loved Before (gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han) en oh oh oh, IK HOU VAN DIE FILM. Ik had torenhoge verwachtingen en de film overtrof ze allemaal. Hierover schrijf ik binnenkort dan ook een uitgebreide recensie!

Deze week ga ik in ieder geval weer flink aan de slag en hoop ik om af en toe te kunnen ontspannen met een boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *