The Score – Elle Kennedy

“I do what I want, when I want. And I don’t give a shit what people think about me.”

De Off-Campus boeken zijn tot nu toe de enige boeken in het new adult genre die ik écht heel erg tof vind. Ze lezen heel erg vlot en zijn vreselijk hilarisch. Elk boek in deze serie focust op een van de vier jongens die met zijn vieren “off-campus” wonen. The Score draaide helemaal om playboy Dean. De eerste twee boeken in deze serie bevielen me ontzettend goed dus ik was er vrijwel zeker van dat ook The Score bij mij in de smaak zou vallen.


He knows how to score, on and off the ice

Allie Hayes is in crisis mode. With graduation looming, she still doesn’t have the first clue about what she’s going to do after college. To make matters worse, she’s nursing a broken heart thanks to the end of her longtime relationship. Wild rebound sex is definitely not the solution to her problems, but gorgeous hockey star Dean Di-Laurentis is impossible to resist. Just once, though, because even if her future is uncertain, it sure as heck won’t include the king of one-night stands.

It’ll take more than flashy moves to win her over

Dean always gets what he wants. Girls, grades, girls, recognition, girls…he’s a ladies man, all right, and he’s yet to meet a woman who’s immune to his charms. Until Allie. For one night, the feisty blonde rocked his entire world—and now she wants to be friends? Nope. It’s not over until he says it’s over. Dean is in full-on pursuit, but when life-rocking changes strike, he starts to wonder if maybe it’s time to stop focusing on scoring…and shoot for love.

Titel: The Score
Auteur: Elle Kennedy
Serie: Off-Campus #3
Uitgever: Elle Kennedy Inc.
Aantal pagina’s: 361
Uitgave: ISBN9781522783077
Mijn rating: 3/5

Wederom heb ik genoten van The Score. Toch merkte ik ditmaal dat dit boek weer dezelfde formule heeft als de voorgaande boeken. Op zich vond ik dat nog niet eens heel storend. Het las namelijk heerlijk weg en de verwijzingen naar hedendaagse popcultuur wist me keer op keer hardop te laten grinniken. Echter, The Score vond ik beduidend minder leuk dat de voorgaande twee. Misschien kwam het omdat hoofdpersoon Dean DiLaurentis me niet helemaal aansprak.

Dean DiLaurentis is een beetje de playboy van de vier jongens en is vrij vol van zichzelf. Allie Hayes weet perfect op hem in te spelen en ik moet toegeven dat ik deze twee personages echt perfect bij elkaar vond passen. Wat was het dan precies waardoor ik dit deel iets minder vond? Ik denk dat het voornamelijk kwam doordat de verhaallijn weer draaide om een jongen die nooit een vriendin wilde uit principe en uiteindelijk tóch 180 graden veranderd. Dat was namelijk bij de vorige twee hoofdpersonages ook zo en ik denk dat zo’n plot maar een paar keer effectief werkt, maar dat het dan ook genoeg is.

Wel moet ik toegeven dat ik het fijn vond dat in dit deel Dean’s leven niet alleen maar om ijshockey draaide. IJshockey is voor hem niet zijn hele leven en gedurende het boek ontdekt hij waar zijn passie wél te vinden is. Namelijk het coachen en lesgeven van jongeren. En dit was dan toch wel weer een +1 voor Dean namens mij.

Wat ik een heel groot plus punt vind aan de boeken van Elle Kennedy is het feit dat er absoluut geen sprake is van slut-shaming. Een issue dat ik helaas een veel boeken wel terug zie. New adult vind ik dan ook een perfect genre om dit “taboe” juist de doorbreken.

Uiteraard ben ik wel van plan om het allerlaatste deel The Goal te gaan lezen, maar ik hoop van harte dat dit boek niet al te veel lijkt om de voorgaande delen. Hoe ik The Deal vijf sterren gaf, is er tot nu toe bij elk deel steeds een af gegaan.

The Score is wederom weer een boek dat heel makkelijk weg leest en me hardop liet lachen. Absoluut een aanrader als je even een boek tussendoor wilt lezen.

One thought on “The Score – Elle Kennedy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *