Wrap-Up April 2018

Als ik zeg dat ik langzaamaan weer in een leesflow terecht ben gekomen, dan heb ik het ook echt over héél langzaamaan. Slakkentempo langzaam zeg maar gerust. Maar hé, ik lees tenminste weer én dat is wat telt. In April las ik twee boeken en het waren beide boeken waar ik veel van genoten heb.

Het eerste boek dat ik las wat The Glittering Court van Richelle Mead. Ik kocht de Nederlandse editie omdat ik eigenlijk ineens heel veel zin kreeg om een boek te lezen wat vergelijkbaar was met de Selectie. Nu moet ik zeggen dat The Glittering Court héél anders is dan de Selectie, maar het bevat wel mooie jurken, glitter, pracht en praal. En eerlijk is eerlijk, soms heb ik daar enorm veel zin in. Hoewel The Glittering Court best een dik boek is, had ik ‘m vrij snel uit en vond ik hem oprecht heel erg tof.

Het tweede boek dat ik las was Het leven gaat niet altijd over roze. Afgelopen woensdag schreef ik hier een recensie over. Dit boek was heel anders dan ik verwacht had, maar slokte me wel volledig op. Ik zat helemaal in het verhaal en het was ongelooflijk moeilijk om het boek weg te leggen. Ik las het dan ook binnen één avond uit en toen ik ‘m dicht sloeg rolden de tranen over mijn wangen.

In de maand mei hoop ik minstens drie boeken te lezen om ook weer een beetje vooruit te komen met mijn reading challenge. Een boek dat sowieso op mijn TBR stapel ligt is: The Exact Opposite of Okay omdat dit boek wordt besproken bij de eerstvolgende editie van de leesbeesten leesclub.

Welke boeken ben jij van plan te lezen deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *