Wrap-Up Mei 2018

In mei heb ik eindelijk weer een goede leesflow te pakken in vergelijking met voorgaande maanden. Ik las deze maand 4 boeken uit en dat was ook precies het doel wat ik voor mezelf gesteld had. Ik hoop deze leesflow dan ook vol te houden en ik begin overtuigd te raken dat het me ook gaat lukken -zeker nu de zomer voor de deur staat.

Het eerste boek dat ik las was The Exact Opposite of Okay door Laura Steven. Dit boek bespraken we ook tijdens de leesclub en ik ben er echt laaiend enthousiast over. Het boek bevat zó veel elementen die ik belangrijk vind zoals feminisme en de dubbele standaarden voor mannen en vrouwen. Echt, het paste precies in mijn straatje en ik kan nu al niet wachten tot Laura Steven’s volgende boek!

Ik keek al een tijdje uit naar A Court of Frost and Starlight door Sarah J. Maas en ik las ‘m dan ook binnen enkele dagen uit. Helaas, viel het me een beetje tegen. Het was te veel van hetzelfde en ik had er gewoon meer van verwacht. Toch heb ik zeker hoop voor de volgende boeken en ben ik er van overtuigd dat Sarah J. Maas me toch weer gaat verrassen.

Ik ben groot fan van Lauren Graham die de rol van Lorelai Gilmore vertolkt in de serie Gilmore Girls. Het werd voor mij dan ook hoog tijd om haar autobiografie: Talking as Fast as I Can op te pakken. Ik vloog er doorheen. Lauren Graham schrijft op een heerlijk humoristische manier en ik ben haar alleen maar meer gaan bewonderen na het lezen van dit boek.

Tot slot las ik De Eigenzinnigheden van Leah Burke van Becky Albertalli. Over dit boek heb ik nog wat gemengde gevoelens waardoor ik niet precies weet wat ik er van moet vinden. Het viel me eerlijk gezegd een beetje tegen, maar hierover vertel ik binnenkort uitgebreider over in een recensie.

Welke boeken stonden er deze maand op jouw lijstje?


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *